× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Valors. Per què som del Barça

Valors. Per què som del Barça

15,00 €

16,76 $

Disponibilidad:

Autor: Oriol Querol

Editor: Plataforma Editorial

Libro

Págs: 144

Año de edición: 2014

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Que el Barça és més que un club està fora de discussió, però per què ho és? L’argument més habitual és que el Barça té uns valors. Aleshores sorgeix la segona pregunta: quins són aquests valors? Valors. Per què som del Barça? proposa una resposta, una llista de valors que defineixen el club i argumenta per què en són propis: la democràcia, la catalanitat, la formació, la integració, la poliesportivitat, la globalitat, l’excel.lència, la cultura, la identitat o la solidaritat són característiques que defineixen el F.C. Barcelona d’avui i d’ahir, i reflexionar i debatre sobre la vinculació d’aquests valors amb la vida del club és imprescindible per definir el Barça que hem de seguir construïnt demà.

AUTOR

Oriol Querol

Oriol Querol i Ferré és llicenciat en Comunicació audiovisual per la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha treballat com a productor, redactor i guionista en diversos programes de la Cadena SER, TV3, Canal 33 i BTV. Ha dirigit i escrit el documental El món on volíem viure, una coproducció de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola. És soci del Barça.