× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Coneix les diferències entre homes i dones per aconseguir una bona convivència, des dels orígens de les nostres diferències fins als comportaments, emocions i reaccions de cada sexe.

Per què les dones tenen necessitat de parlar a tothora i per què aquesta necessitat trasbalsa als homes? Per què els homes no saben gairebé res de la vida dels seus companys i per què les dones en volen saber sempre fins al més mínim detall? De què parlen els homes quan son al lavabo? I els homes, es pregunten quins son els motius pels quals les dones es capfiquen en explicar-los les seves preocupacions, siguin importants o no?

Aquest llibre respon a aquestes i a moltes altres preguntes, al mateix temps que dóna la informació per aconseguir entendre al sexe masculí i femení en tota la seva diversitat, la seva contradicció i la seva riquesa.

Allan i Barbara Pease han venut més de 30 milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes. Els autors son experts reconeguts internacionalment en relacions humanes i llenguatge corporal. Aquest llibre desvela els secrets per aconseguir entendre al sexe oposat. 

Autores

Allan Pease

Allan Pease

Allan Pease es el experto en lenguaje corporal más reconocido del mundo. Ofrece seminarios sobre relaciones humanas y es el autor de El lenguaje del cuerpo, un libro del que se han vendido más de cuatro millones de ejemplares. Es autor de cinco bestsellers internacionales que han llegado al número uno en ventas, entre ellos Por qué los hombres no escuchan y las mujeres no entienden los mapas, escrito en colaboración con su esposa Bárbara Pease.

Barbara Pease

Barbara Pease

Barbara Pease es directora general de Pease International, empresa especializada en la investigación y la formación sobre las diferencias de género, y dedicada a la producción de videos, cursos de formación y seminarios para empresas y gobiernos de todo el mundo.