× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Coneix les diferències entre homes i dones per aconseguir una bona convivència, des dels orígens de les nostres diferències fins als comportaments, emocions i reaccions de cada sexe.

Per què les dones tenen necessitat de parlar a tothora i per què aquesta necessitat trasbalsa als homes? Per què els homes no saben gairebé res de la vida dels seus companys i per què les dones en volen saber sempre fins al més mínim detall? De què parlen els homes quan son al lavabo? I els homes, es pregunten quins son els motius pels quals les dones es capfiquen en explicar-los les seves preocupacions, siguin importants o no?

Aquest llibre respon a aquestes i a moltes altres preguntes, al mateix temps que dóna la informació per aconseguir entendre al sexe masculí i femení en tota la seva diversitat, la seva contradicció i la seva riquesa.

Allan i Barbara Pease han venut més de 30 milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes. Els autors son experts reconeguts internacionalment en relacions humanes i llenguatge corporal. Aquest llibre desvela els secrets per aconseguir entendre al sexe oposat.