× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Ser policia (versión en catalán)

Ser policia (versión en catalán)

No hi ha llibertat sense seguretat

19,00 €

22,21 $

Disponibilidad:

Autor: Joan Miguel Capell

Editor: Plataforma Editorial

Libro

Págs: 290

Formato: 14x22

Año de edición: 2011

Valoración media: (1 comentario)

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

La policia és una de les institucions bàsiques de l'Estat modern, nascut a partir de la revolució industrial del segle XVIII i la revolució francesa de 1789. Des dels seus origens, han conviscut dos models de la policia (un d'anglès i civil, l'altre francès i d'origen militar) que han arribat fins a l'actualitat. Però més enllà de la història de la institució policial, com s'arriba a ser policia? Com neix la vocació per exercir aquesta professió? Com es forma un policia, un mosso d'esquadra, a la Catalunya del segle XXI? Què té a veure el policia de les sèries de televisió i de la novel.la negra amb els agents que ens podem trobar pel carrer? A aquests interrogants i a molts més dóna resposta Joan Miquel Capell, policia des de fa més de 25 anys, mosso d'esquadra de la primera promoció de l'Escola de Policia de Catalunya i comissari del cos. Un llibre imprescindible per a tots els qui sentin la vocació policial, els policies en actiu i tots aquells ciutadans que vulguin saber sobre el funcionament i la formació d'una policia moderna.

AUTOR

Joan Miguel Capell

Joan Miguel Capell forma part de la primera promoció dels Mossos d'Esquadra, que va finalitzar la seva formació l'any 1983. Ha estat cap de l'Àrea Central de Salut Pública, de la Divisió Central d'Investigació, de la Regió Policial de Girona, de la Comissaria General Tècnica i de la Regió Metropolitana de Barcelona, i des de l'any 2008 és cap de la Comissaria General Territorial, de la qual depenen totes les regions policials. A més, és doctor en Dret i màster en Polítiques Públiques de Seguretat.

Tambè ha desenvolupat una intensa tasca docent en diversos cursos de postgrau i d'extensió universitària, i actualment és codirecto institucional del Màster de Criminalística de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor de nombroses ponències, a més d'articles publicats en diverses revistes professionals.

Vuestros comentarios

¿Te gustó este libro?   Escribe tu comentario

  • Escrito por:
  • barcelona

El escritor ha dejado la policía. Libro mediocre. Entrevistas sin contenido. Demasiado texto para tan poco. No recomendable.

[El Equipo del Jardín del libro responde]: La oferta de libros es amplia y variada, lo ideal es ser tolerante frente a las creencias y las aficiones de lectura de los demás.

 

 

Da tu opinión acerca de este comentario