× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Retribució Variable: Noves Tendències

Retribució Variable: Noves Tendències (en catalán)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

18,95 €

21,34 $

Disponibilidad: inmediata

Editor: Bresca

Libro

Págs: 60

Año de edición: 2014

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

La retribució variable és un element clau perquè les organitzacions assoleixin els seus objectius. És per això que la identificació dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de dissenyar un adequat sistema de retribució variable s'ha convertit en un aspecte molt rellevant de la gestió.

En aquesta obra s'aborden alguns dels principals temes relacionats amb els sistemes de retribució variable que estan més d'actualitat.

Antoni Solé, Xavier Sales i Jordi Carenys aborden temes relacionats amb la retribució variable des de la perspectiva de la motivació de les persones, el control de gestió i el valor afegit econòmic (EVA). Amb un enfocament més doctrinal, Josep Maria Rosanas argumenta a favor i en contra dels diferents sistemes de retribució variable; mentre que la Laura Vives, Josep Garcia Blandon, Laura Martínez i Cristina Pujol analitzen la relació entre les retribucions i el rendiment de l'empresa. Addicionalment, Javier Arellano i M. Carmen Aranda exposen el fenomen del ratcheting en l'àmbit de les retribucions variables. Finalment, els casos pràctics elaborats respectivament per Llorenç Bagur i Maria Fontcalda Solé aporten exemples pràctics de sistemes de retribució variable.

Es tracta d'una obra que aporta una visió detallada dels principals aspectes tant conceptuals com pràctics de les noves tendències en retribució variable, tant des d'una perspectiva professional com des de la perspectiva de la investigació.