× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
Els Remeis d'en Rami Remeis (Versión en Catalán)

Els Remeis d'en Rami Remeis (Versión en Catalán)

Consells de salut Natural

15,20 € 16,00 €

16,99 $ 17,88 $

Disponibilidad:

Autor: Albert Rami

Editor: Viena

Libro

Págs: 144

Formato: 15,5x23,5

Año de edición: 2013

5ª Edición

Descuento

Valoración media: (1 comentario)

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre vol recuperar la memòria sobre l'ús tradicional de les herbes medicinals oferint solucions que resulten molt útils per prevenir, alleujar o guarir les principals malalties i, alhora, ofereix als lectors consells pràctics, senzills i econòmics per a la vida diària centrats en l'alimentació i les diverses cures de salut. Un autèntic compendi de remeis casolans naturals, perquè totes les respostes a les nostres malalties estan en la natura.

AUTOR

Albert Rami

Albert Rami

Albert Rami és naturòpata i herbolari, amb una llarga experiència en el món de les teràpies naturals i holístiques, i s'ha dedicat a recuperar i difondre la memòria sobre l'ús tradicional de les herbes. Fa més de trenta anys que es dedica a divulgar els seus consells dietètics i de salut a través de la ràdio i de conferències. Ha participat en diversos programes de televisió a La Manyana TV, Lleida TV, 8tv, a l'espai d'Alfons Arús, i TV3, amb intervencions a La Columna, de Júlia Otero, i el Club, d'Albert Om. Actualment col·labora en espais radiofònics i el podeu escoltar a Onda Cero Lleida els dilluns a les 13h, a UA1 Lleida els dimecres a les 9h i a Ràdio 4 de Ràdio Nacional els dimecres a les 17h. També té un espai quinzenal al programa de televisió la 6a Hora de Canal Català La Mañana TV.

Vuestros comentarios

¿Te gustó este libro?   Escribe tu comentario

  • Escrito por:
  • Cambrils

Muy interesante y buenos consejos para el bienestar de toda la familia con remedios de nuestras abuelas.

Da tu opinión acerca de este comentario