× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

L'agricultura ecològica no és una simple substitució de productes agroquímics per orgànics, no és tornar a l'agricultura de començaments del segle XX, sino que és un canvi cap a una agricultura més sana, sostenible i segura.

Aquesta publicació, en format d'àlbum il·lustrat, pretén donar a conèixer l'agri cultura ecològica entre els nens i les nenes de primària, proporcionant al mateix temps una eina atractiva als seus educadors.

S'hi explica, amb un llenguatge planer i entenedor, com s'obtenen els productes i aliments ecològics mitjançant l'ús d'un sistema de producció específic que garanteix la conservació dels ecosistemes agraris i rurals, i que exclou l'ús de totes aquelles pràctiques i substàncies que puguin perjudicar la fertilitat dels sòls de conreu, del benestar animal o de la qualitat del producte final i del medi ambient.