× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Ditona

Ditona

El món va canviar tant que els joves han de reinventar tot: una manera de viure junts, institucions, una manera de ser i de conèixer…

9,50 €

11,21 $

Disponibilidad:

Autor: Michel Serres

Editor: Gedisa Editorial

Libro

Págs: 128

Formato: 13,1x19,5

Año de edición: 2014

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

De la mà de Michel Serres aprenem a entendre'l, a estimar-lo. I a veure que tot allò que ens semblaven mals auguris són senyals d'una vida que es renova. Vivim, doncs, temps catastròfics pel que fa a l'educació del nostres joves? No hi ha dia que no sentim o llegim alguna cosa sobre el seu mal rendiment escolar, la seva manca de concentració en els estudis o el temps que perden teclejant en el seu mòbil... per no fer esment del seu suposat egoisme i del poc que els interessa allò que els adults tractem de transmetre'ls sobre tots els aspectes de la vida. Michel Serres capgira del tot aquesta percepció i ens fa veure que, sense que ens n'adonguessim , ha nascut un nou ésser humà, que pensa d'una manera diferent perquè el món on viu és diferent. I que no el podem valorar d'acord amb els criteris d'un món que ja forma part del passat. Aquest ésser, que ell bateja Ditona, desseguida ens resulta familiar: ens el trobem cada dia, com a pares, com a professors, com a ciutadans.

AUTOR

Michel Serres

Michel Serres

Michel Serres (Agen, Francia, 1930). Profesor de la Historia de la ciencia en la Universidad de Stanford. Es miembro de la academia Francesa y autor de numerosos ensayos filosóficos de gran importancia. Es uno de los escasos filosófos contemporáneos que propone una visión del mundo que integra a las ciencias con la cultura.