× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Algo el va presentar com un col·leccionista d'aforismes, que despulla la seva ànima prenent com a punt de partida el conjunt de creences que defensa.

I segurament és així. Només cal parlar una sola vegada amb en Joan Carles sobre la seva obra, per adonar-nos que per a ell escriure no és cap treball, sino una autentica satisfacció.

Escriure el fa feliç, igual que les mil coses que necessita fer per viure la vida plenament, com escoltar música, llegir, practicar els seus esports predilectes, treballar en la seva feina que l'apassiona o, simplement, estimar.

Projecte Felicitat és un recull de proverbis i aforismes que utilitza l'autor per reflexionar sobre la vida, el lideratge, l'excel·lència, la solidaritat o l'amor.

Però aquesta vegada en Joan Carles ha introduit una petita innovació, la música, que complementarà les seves paraules i ens ajudarà a submergir-nos en les nostres pròpies retlexions.

Per això, al final de cada Capítol trobarem un codi QR amb un enllaç per escoltar, a través de Spotity, una cançó inspiradora relacionada amb el missatge que l'autor vol transmetre.

El llibre aconsegueix una simbiosi tan perfecta entre èxit i felicitat que a vegades ens fa preguntar si és l'èxit el que ens porta a la Felicitat, o al revés, si ser feliç és la clau per assolir  l'èxit  personal i professional.

L'autor parteix d'indiscutibles axiomes, de la seva pròpia experiència i dels seus sentiments més profunds, per oferir-nos una serie de recomanacions i exercicis molt senzills de posar en práctica cada dia.