× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Per Què els Homes No Recorden i les Dones No Obliden (en Catalán)

Per Què els Homes No Recorden i les Dones No Obliden (en Catalán)

12,75 €

15,04 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Marianne J. Legato, Laura Tucker

Editor: Entramat

Libro

Págs: 272

Formato: 13,5x21,30

Año de edición: 2006

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Per què les dones sempre recorden allò que els homes obliden? Per què les dones sempre volen parlar de la relació? Per què ell no és capaç de veure que a ella l’amoïna alguna cosa? Però potser les qüestions més importants que resol aquest llibre són: per què als homes i les dones els costa tant entendre’s? I, què hi podem fer? Segons els descobriments de la neurociència, els cervells dels homes i de les dones són diferents des del punt de vista tant químic com estructural. Com podem tancar, doncs, aquesta bretxa fisiològica? La Dra. Legato proporciona un seguit d’estratègies i suggeriments per aprendre a "pensar" com el sexe oposat i poder superar les nostres diferències. També ens ofereix consells intel·ligents per tractar els problemes allà on apareguin.

La bretxa fisiològica que separa els homes de les dones és molt gran. Però és en el cervell on aquest fet és més evident, l’òrgan que conté tot allò que ens fa humans: les nostres passions, les nostres idees, les nostres percepcions i la nostra vida intel·lectual i emocional. Els homes i les dones pensen de maneres diferents, enfoquen els problemes de maneres diferents, recalquen la importància de les coses de maneres diferents i experimenten el món que els envolta per mitjà de filtres completament diferents. Però aquestes diferències no han de provocar tensions ni conflictes en les nostres relacions. Al cap i a la fi, comprendre-les ens ajudarà a establir un apropament i una entesa i a aprendre els uns dels altres. La neurociència està descobrint ara que podem cultivar les habilitats del sexe oposat en benefici de tots.

AUTORES

Laura Tucker

Laura Tucker es coautora de diversos libros de salud y medicina.

Marianne J. Legato

Marianne J. Legato

Marianne J. Legato es una investigadora internacionalmente reconocida, autora y conferenciante. Profesora de medicina clínica en la Universidad de Columbia, tiene una consulta privada en Nueva York.