× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Parir, Néixer i Créixer (en Català)

Parir, Néixer i Créixer (en Català)

Posem paraules a les vivències

22,00 €

25,95 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Migjorn, Casa de Naixements

Editor: Icaria Editorial

Libro

Págs: 488

Formato: 13,5x21,5

Año de edición: 2010

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Des dels anys 80, en què la classe mèdica internacional, quasi per unanimitat, va decidir la medicalització del part, han sorgit nombroses aportacions teòriques que, des del vessant científic, energètic, emocional o espiritual, han donat suport a aquelles dones, parelles i professionals de la salut, que senten la necessitat de viure fora del model mèdic mecanicista. Amb aquest llibre, Migjorn ha obert una finestra a l´expressió de les vivències. Hem donat i pres la paraula per a què dones, mares, pares i professionals poguéssim comunicar-vos l´experiència de la nostra opció: prendre la responsabilitat que dóna escollir, i decidir-nos a viure allò que el nostre esperit, la nostra consciència, i el nostre cos ens demanaven.

AUTOR

Migjorn, Casa de Naixements

Migjorn, Casa de Naixements

Migjorn, casa de naixements, creada l´any 2000, ha pogut fer realitat el que durant molts anys ens semblava una utopia: oferir espai i temps, espai on estar, on compartir, on cultivar... temps per a gaudir de la companyia, de la confiança... un lloc on parir, on néixer i on créixer, un projecte de treball cooperatiu per acompanyar la vida des del seu inici, la sensibilitat necessària per fer possible un naixement sense violència, un lloc on harmonitzar natura i cultura, un ambient, un projecte i un equip, oberts a l´esperança de construir un món millor.