× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Paraules que Curen (en Catalán)

Ver imagen ampliada (con el zoom)

Paraules que Curen (en Catalán)

15,00 €

18,63 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Álex Rovira Celma

Editor: Plataforma Editorial

Libro

Págs: 136

Formato: 14x22

Año de edición: 2008

Idioma: catalán

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Alex Rovira recopila en el seu llibre les cites i idees que més l’han seduït com a lector. Autor de prestigi internacional, ha seleccionat una nombre admirable d’impressions que demostren experiència i riquesa vital.

Una gran selecció de frases que han configurat la vida de l`Àlex Rovira, que transmeten el seus pensaments i el seus sentiments, fent evident la textura del que és humà.

Aquí se´ns presenten paraules de saviesa, de bellesa i d´humanitat. Retalls de grans textos, ben escollits i, sobre tot, magistralment organizats. En aquesta lectura se´ns ofereix un mosaic comprensíble de perles de saviesa que ens desxifren el món. Com en totes les grans coses, le págines es troben comptades i ajustades amb una senzillesa i una naturalitat sorprenents.

El dia en que a les escoles s´utilitzi el llibre d´Àlex Rovira per ensenyar l´assegnatura de VIURE, el món començarà a canviar de debó. Si el futur és una cosa de la imaginació, perque el que tenim sempre entre les mans és estrictament el present, publicar aquest llibre és, en cert sentitk, donar un primer pas per a canviar les coses.

Les seves pinzellades inicials a cada capítol són com la batuta del director d´orquesta (Fellini ja ens va ensenyar que sense director, per bons que seiguin els músics, ´l´orquestra no funciona).

AUTOR

Álex Rovira Celma

Álex Rovira Celma

Álex Rovira Celma es licenciado en Ciencias Económicas y MBA por Esade. Además de su tarea académica en diferentes instituciones de prestigio, es consultor y cuenta entre sus clientes a las más relevantes compañías multinacionales y ONGs de Europa, Asia y Estados Unidos.