× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Si ets capaç de comprendre el teu entorn, el comportament de les persones que t’envolten i les situacions que vius, seràs capaç de viure amb saviesa i ser feliç.

Aquest llibre convida a reflexionar sobre la manera com veiem i interpretem la vida i les relacions humanes.

Amb una perspectiva totalment pràctica, l’autora ens explica quins resultats o indicadors ens poden ajudar a avaluar si ens trobem en el bon camí per tal de pensar d’una manera diferent, la qual cosa vol dir deixar de ser persones que jutgen i critiquen la seva pròpia vida o la dels altres, per passar a ser persones que comprenen.

El llibre ens ajuda a entendre que la vida està regida per lleis que podem intuir i verificar en les nostres vides. Conèixer aquestes lleis i el seu funcionament és la clau per a la nostra millora i progrés en tots els sentits.

Assimilarem aquestes lleis en funció del nostre nivell de consciència.

Omplir-se de saviesa és, doncs, una invitació a aconseguir el màxim benestar en tots els aspectes de la nostra vida i a millorar les nostres relacions humanes i amb el nostre entorn.

Vuestros comentarios

¿Te gustó este libro?   Escribe tu comentario

  • Escrito por:
  • 26 de Septiembre de 2017
  • Comprado en El Jardín del Libro

M'ha agradat el llibre per fet de donar-te pistes per veure la vida i la manera d'actuar des d'un punt de vista obert, tranquil i aprendre a canviar el mon a partir de nosaltres mateixos.

Da tu opinión acerca de este comentario