× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Obrint Camí (versión en catalán)

Obrint Camí (versión en catalán)

Principis bàsics de Fiblomiàlgia, Fatiga Crònica i Intolerància Química Múltiple

21,00 €

24,72 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Ferrán J. García-Fructuoso, Anna Mª Cuscó, Violant Poca

Editor: Tarannà Edicions

Libro

Págs: 313

Formato: 15.5x22.5

Año de edición: 2006

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

La Fibromialgia , la Síndrome de Fatiga Crònica i la Intolerància Química Múltiple són malalties amb un gran impacte social, laboral i personal que lamentablement manquen del reconeixement necessari, a pesar del sòlid coneixement científic que es té sobre elles. Serveixi com a exemple de l'esmentat impacte que només a Espanya, un 3% de la població pateix Fibromialgia, ni més ni menys que un milió de persones, majoritàriament dones.

Per a tractar d'aclarir aspectes de les tres malalties i acostar a tots els implicats en elles a una major i millor comprensió de la realitat que, directa o indirectament, viuen, els doctors Ferran J. García, Anna Mª Cuscó i Violant Poca han elaborat Obrint Camí , un llibre que constitueix una porta oberta a l'estat actual de coneixement sobre cadascuna d'aquestes tres malalties, que per desconeixement o desinterès. solen confondre's entre si i amb patologies psiquiàtriques inclusivament.

AUTOR

Ferrán J. García-Fructuoso

Ferrán J. García-Fructuoso

El Dr. Ferran J. García es reumatólogo y coordinador de la edición, tiene amplia experiencia asistencial e investigadora. Su labor de divulgación ha sido muy intensa, ha sido autor de otros libros de reumatología, ha publicado más de 200 artículos de su especialidad y dictado más de 100 conferencias. Es fundador del Institut Ferran de Reumatologia y Jefe del Servicio de Reumatología de la Clínica CIMA de Barcelona.