× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Noves Tendències en Finances Corporatives

Noves Tendències en Finances Corporatives

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

18,95 €

21,84 $

Disponibilidad: inmediata

Editor: Bresca

Libro

Págs: 288

Año de edición: 2011

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Les finances corporatives tenen com a principal objectiu elevar el valor de l'empresa i, per tant, el de les accions que integren el capital social. Per a això, han de trobar un equilibri adequat entre els subobjectius de rendibilitat, risc i liquiditat.

La rendibilitat persegueix aconseguir el màxim rendiment de les inversions efectuades; el risc, al seu torn, està íntimament relacionat amb la rendibilitat, ja que a més rendibilitat més risc i viceversa. Pel que fa al nivell de liquiditat, mantenir un nivell adequat permet poder afrontar els diferents compromisos de pagament, la qual cosa és imprescindible perquè l'empresa pugui funcionar amb normalitat.

En aquest número abordem alguns dels temes clau relacionats amb les finances corporatives com són la selecció d'inversions, el finançament de les finances corporatives, les reestructuracions empresarials, la valoració d'empresa, la política de dividends o el govern corporatiu.

Per a això hem comptat amb la col•laboració dels autors Oriol Amat, Xavier Puig, Jordi Fabregat, Rafael Sambola, Francisco J. López Lubián Josep Torres Pruñonosa, Pol Santandreu, Valentín Azofra, Fernando Gómez Bezares, Amaia Apraiz , Kurt Desender, Mónica LopezPuertas, Marc Garriga i Ignacio Festes.

Amb aquest conjunt de treballs es pretén oferir una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en finances corporatives, tant des d'una perspectiva professional com des de la perspectiva de la recerca.