× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
La porta de la intel·ligència

La porta de la intel·ligència

Neoaventura evolutiva de l'homo sapiens

14,25 € 15,00 €

16,81 $ 17,69 $

Disponibilidad:

Autor: Eduard Tortajada

Editor: Pagès Editors

Libro

Págs: 144

Formato: 17x24

Año de edición: 2011

Descuento

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Un llibre que parla del passat i del futur de l’evolució del Hom@ per matisar els dèficits científics d’aquest procés, que afloren en temes com l’origen de la vida o l’evolució singular i sobtada del nostre cervell. També és una publicació que cavil·la sobre aspectes evolutius i existencials amb visions complementaries i alternatives de caràcter científic o intuïtiu. La publicació va dirigida a qui no li agrada cap tipus de dogmatisme que sempre acaba creant una situació en la que s’escanyen les idees. Personatges de ficció ajudaran a llegir aquests relats i ens trobarem amb un darrer capítol montserratí de caire sorprenent. Tot plegat ens pot permetre fer un seguiment parcial però interessant de l’evolució de la humanitat obrint la porta de la intel·ligència.

Pròleg de Joan Soler Amigó.

AUTOR

Eduard Tortajada

Eduard Tortajada Molina (Sant Adrià de Besòs, 1953). És arquitecte i treballa com a directiu urbanístic. Membre fundador del Psc , ha estat regidor a l’Ajuntament de Badalona de 1983 a 2007. És un entusiasta del muntanyisme, que practica tant com pot, especialment als Pirineus.