× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

La Força d' una Escola de Vida - Jordi Vilaseca Brugueras

La Força d' una Escola de Vida

Un projecte educatiu des de la mirada sistèmica

17,00 €

19,86 $

Disponibilidad:

Autor: Jordi Vilaseca Brugueras

Editor: Plataforma Editorial

Libro

Págs: 185

Formato: 14 x 22

Año de edición: 2015

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Hi ha experiències escolars i sistemes pedagògics que tenen com a objectiu oferir una formació global de la persona amb la transmissió de coneixements, valors i actituds mitjançant activitats arrelades a l’entorn social i familiar de l’alumne.

El centre educatiu ha de ser una escola de vida oberta al món, inclusiva per a tothom i amb una pedagogia que intenti extreure el bo i millor de cada persona.

En aquest llibre, Jordi Vilaseca ens explica la teoria i la pràctica d’un model educatiu diferent que, sense abandonar la normativa vigent, desenvolupa tota una sèrie d’activitats aplicables a qualsevol escola i nivell educatiu.

Una manera engrescadora d’entendre l’educació i la vida.

AUTOR

Jordi Vilaseca Brugueras

Jordi Vilaseca Brugueras

Jordi Vilaseca Brugueras (1967) és mestre per l’Escola Universitària Blanquerna, llicenciat en ciències de l’educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en pedagogia sistèmica per l’Institut Gestalt i la Universitat CUDEC de Mèxic. Actualment, és vicepresident de la Fundació Joviat i director pedagògic de l’Escola Joviat. Impulsor i creador d’Univers Joviat, escola de vida. És formador de formadors en educació emocional i pedagogia sistèmica, i ponent i conferenciant en diferents tallers de motivació, lideratge i creixement personal, en l’àmbit educatiu. També realitza tutories compartides i tallers d’acompanyament amb alumnes i professors de secundària i de postgrau de diverses universitats.