× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

-5%
L'Agenda Per a l'Embaràs (en Catalán)

L'Agenda Per a l'Embaràs (en Catalán)

Llistes mensuals, calendari, consells, i més...

22,75 € 23,95 €

26,72 $ 28,13 $

Disponibilidad:

Autor: Marguerite Smolen

Editor: Amat Editorial

Págs: 322

Formato: 16x19

Año de edición: 2010

idioma: catalán

Descuento

¿Te gustó este ? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

L'enhorabona! Estàs embarassada! Un cop se t'hagi passat la primera emoció, tindràs probablement una pila de preguntes sobre tot el procés; per no mencionar les moltes coses a fer. Però no et preocupis, aquest llibre està ideat per ajudar-te a que els pròxims nou mesos siguin el menys estressants possible.

L'Agenda per a l'embaràs està pensada perquè la facis servir i la gaudeixis a cada aspecte de la gestació. Pot servir-te per recordar còmodament a quina setmana de l'embaràs et trobes, per estar al dia de les cites amb el metge, de les proves i de quan et donen els resultats. Fes-la servir com un diari on pots apuntar els teus pensaments i sentiments sobre els dies concrets que són importants per a tu: el primer dia que vas notar que el nadó va donar un cop de peu, quan vas deixar de marejar-te, el dia que la teva roba normal ja no t'anava bé, el teu primer dia de compres a una botiga d'embarassades, el moment en que "d'alguna manera" vas saber quin seria el sexe del teu nadó, o qualsevol altra cosa que vulguis recordar o compartir més endavant amb el teu fill.

Aquesta agenda pot ser utilitzada també per controlar l'augment de pes. Fins i tot pots anotar el que menges per assegurar-te que estàs duent una dieta equilibrada i amb les suficients calories perquè l'embaràs es desenvolupi correctament. En resum, serà una companya inseparable durant els mesos més excitants de la teva vida.