× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Descobreix 7 estratègies pel desenvolupament de la intel•ligència creativa, necessàries en un món cada cop més complex.

Molta gent es considera a si mateixa intel•ligent, però son pocs els que fan el mateix amb la creativitat. Poques persones es consideren creatives. Per què?

En aquest llibre s’exploren les relacions entre intel•ligència i creativitat i, sobretot, es proposa un conjunt de recursos pràctics per a desenvolupar la nostra creativitat i poder reinventar-nos en temps complicats.

Cal tenir temps per a pensar, ganes de desafiar convencionalismes, capacitat per a connectar amb els altres, habilitat per a treballar creativament, sensibilitat per a comprendre les emocions i transformar-les en creacions, fer el que ens agrada i aprendre a col•laborar amb els altres.

El llibre, a més, integra un mètode de gestió de la creativitat a través del cos, les emocions i el llenguatge.

És l’únic llibre amb més de 70 exercicis per reinventar-se. Resultat de 20 anys d’experiència dels autors i del treball amb milers d’alumnes i organitzacions. Útil per a reinventar-se en temps de crisi.