× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Segons els japonesos, tothom té un ikigai, una raó per existir. Algunes persones l’han trobat i són conscients del seu ikigai, i altres el porten dins, però encara l’estan buscant.

Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç com la que tenen els habitants d’Okinawa, l’illa amb la població més longeva del món.

El projecte d’aquest llibre va sorgir unint l’experiència en cultura japonesa d’Héctor García, que porta dotze anys vivint al Japó, amb l’experiència com a escriptor de Francesc Miralles, autor de desenes de llibres i novel•les i especialista en psicologia.

Per escriure l’obra, els autors van ser rebuts per l’alcalde d’Ogimi (Okinawa), una localitat al nord del Japó amb l’índex de longevitat més alt del món, i van tenir accés a entrevistar més d’un cententar dels seus habitants.

Aquest llibre analitza per primer cop les claus dels centenaris japonesos per obtenir una existència optimista i feliç, i ens descobreix com s’alimenten, com es mouen, com treballen, com es relacionen amb els altres i —el secret que guarden millor— com troben l’ikigai que dóna sentit a la seva existència i els impulsa a viure cent anys en plena forma.

Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, dóna satisfacció, felicitat i sentit a la vida. La missió d’aquest llibre és ajudar-te a trobar-lo, a més de descobrir moltes claus de la filosofia japonesa per a una llarga salut del cos, la ment i l’esperit.

Una obra que ens apropa als secrets dels centenaris japonesos per a una vida saludable i feliç.

Ofereix eines pràctiques per tal que el lector descobreixi el seu particular ikigai, la seva raó de ser.

Autores

Héctor García

Héctor García

Nacido en Valencia, Héctor García vive en Tokio desde 2004 y desde entonces escribe sobre Japón en su blog www.kirainet.com, que con más de un millón de visualizaciones mensuales, es una referencia mundial en cultura popular japonesa. Dirige un laboratorio de investigación y desarrollo cuya misión es llevar tecnologías del MIT Media Lab a Asia. Este rol lo combina con el de dar consejo tecnológico a los equipos de la incubadora de startups Onlab. La incubadora Onlab ya tiene más de 100 empresas dentro de la incubadora y se considera como la incubadora líder Asia. 

Francesc Miralles

Francesc Miralles

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) es escritor y periodista especializado en psicología y espiritualidad. Colabora habitualmente en El País Semanal y en las revistas Integral y Cuerpomente. Se inició en la narrativa escribiendo novelas juveniles.