× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

I si no fos un conte?

I si no fos un conte?

Un camí cap a la llibertat

8,00 €

Disponibilidad: inmediata

Gastos de envío gratuitos para España Península

Autor: Esteve Serra

Editor: Mtm Editores

Libro

Págs: 89

Formato: 14x21

Año de edición: 2004

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Una història dins d’una altra història. Com en el joc de les nines russes, el llibre d’Esteve Serra transcorre d’una manera original. Tot seguint un eix temàtic, la història es bifurca en moltes altres històries. Fent servir l’al·legoria i la metáfora, l’autor elabora un relat que n’amaga molts més. El protagonista, en Teba, la petita formiga, veu com el seu camí sempre condueix a d’altres camins i això l’obliga a prendre decisions davant de cadascun d’ells. Troba guies però la decisió final sempre és pròpia. Com si del barret d’un mag es tractés, de les pàgines del llibre surten saltamartins i formigues, ocells i llúdries, aranyes i flors, follets i fades, palaus i catedrals. I quan sembla que ja no n’hi caben més, el barret del mag els fa desaperèixer de sobte, i en l’espai buit queda suspesada la reflexió sobre el sentit profund de la vida. En Teba s’enfronta gradualment als problemes quotidians i a l’angoixa existencial. I només quan entén la seva pròpia essència és quan pot trobar la pau interior. I aquesta pau el porta a un nou desafiament. Un altre camí a punt de començar.

AUTOR

Esteve Serra

Esteve Serra

Esteve Serra (Sabadell, 1953) tras estudiar Filología catalana e inglesa, desde 1970 se dedica a la traducción. Vive en Banyoles desde 1997.