× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
Gimnàstica Facial (en Catalán)

Gimnàstica Facial (en Catalán)

El mètode per a conservar naturalment un rostre bonic

11,40 € 12,00 €

14,02 $ 14,76 $

Disponibilidad:

Autor: Catherine Pez

Editor: Pagès Editors

Libro

Págs: 96

Formato: 15x24

Año de edición: 2008

Descuento

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

L'autora d'aquest llibre, a l'hora de buscar un tractament que no calgués passar per la cirurgia estètica, es va interessar per la gimnàstica facial. Aleshores va descobrir que una cinquantena de músculs fan la feina de mantenir amb fermesa tots els racons de la cara. I de seguida es va adonar que hi ha un conjunt d'exercicis senzills que poden enfortir els musculs, tonificar la pell, retornar-li la seva esplendor i prevenir l'aparició d'arrugues en aquells punts sempre fatídics: els voltants dels ulls i de la boca, el coll, el front, etc. Aquests exercicis, els ensenya en aquest llibre a través d'explicacions, fotografies i dibuixos. Només dedicant cins minuts cada dia a aquests exercicis de gimnàstica facial, allunyareu el vostre rostre de la cirurgia estètica. • Cinc minuts d'exercicis cada dia per mantenir en forma els músculs de la cara.

AUTOR

Catherine Pez

Catherine Pez

Catherine Pez fue asistente en un consultorio médico antes de desarrollar su método de gimnasia facial, ella ha estado practicando durante muchos años.