× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Gestió amb Èxit de Projectes de Transformació José Mª Joana, Rafael Gracia, Ana Lucía García, Josep Bolart

Gestió amb Èxit de Projectes de Transformació (en catalán)

El cas ICS

19,95 €

22,30 $

Disponibilidad:

Autor: José Mª Joana, Rafael Gracia, Ana Lucía García

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 224

Año de edición: 2011

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

El llibre explica la gestió de projectes a partir del cas ICS, un projecte realitzat conjuntament amb IBM. És un magnífic exemple de com la implantació d’un sistema informàtic SAP pot ser una potent palanca de canvi, amb uns objectius molt ambiciosos, i provocar la transformació d’una gran institució (amb més de 30.000 usuaris) permetent la modernització i el desplegament d’una estrategia per a tot l’Institut Català de la Salut i, com a resultat d’això, l’establiment d’una nova cultura corporativa.

Llibre didàctic, que ofereix una visió complerta del projecte, tant dels aspectes tècnics com de la seva execució i seguretat en la seva evolució. Inclou el relat en primera persona de diferents participants del projecte, tant de directius com d’usuaris.

En aquest projecte li han estat otorgats prestigiosos premis i reconeixements, entre els quals s’hi troben: SAP Iberia Quality Award, SAP EMEA SilverQualityAward, Premi de la Fundació Dintel com a “Millor projecte tecnològic de sanitat”.