× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Experiències guiades consta de dues parts: "Narracions" i "Jocs d'imatges". Ambdues seccions apareixen, a primera vista, com un conjunt de relats senzills amb final feliç. No obstant això, a mesura que ens internem en la seva lectura, hi descobrirem un enfocament més profund que complementa aquests relats amb una sèrie de pràctiques psicològiques plenes de referències culturals –Lewis Carroll, Jung, Dante, Shakespeare, el Tarot i el Popol Vuh– destinades a potenciar els arquetips presentats provocativament per l'autor.

Silo demostra en aquest llibre que res no és aliè a ningú. La divisió de les parcel·les culturals, estimulada per la competència i l'especialització, és una perillosíssima fal·làcia de la nostra època . Hi ha una cultura essencial, de tots i per a tots, i es tracta que cada un de nosaltres hi ressoni.

Experiències guiades estimularà la imaginació profunda de cada lector i el portarà a participar, a la seva manera individual, de la intensa experiència del relat.