× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

 és la tercera obra de esta autora , la temàtica de la qual és el dol, en la qual vol acompanyar, alleujar i donar suport a qui ha perdut un ésser estimat. Separa els temes en estacions de l'any, no per a ser aplicades segons el calendari oficial, sinó segons el calendari intern, que és l'únic que val en aquest trànsit que ens duu des del dur hivern de la pèrdua fins a l'alliberadora trobada en aquest altre hivern. Hivern del retrobada que trigarà tot un cicle vital per a fer la seva aparició, però que ens regala amb la recompensa d'haver sofert l'insofrible i haver sobreviscut la mort.

La rosa, símbol del cor, representa aquest lloc sagrat en el nostre interior que el dolor de la pèrdua deixa roent, quan el nostre ésser benvolgut es va del nostre costat. També representa la vitalitat de l'amor que, en algun moment del duel, permet que puguem albergar a aquesta persona tan benvolguda i dur-la sempre amb nosaltres…en el nostre cor.

Vermell de dolor, vermell d'Amor, només un sospir els separa!

Autor

Anji Carmelo

Anji Carmelo

Anji Carmelo es doctora en Metafísica y Coordinadora del grupo de duelo Espai Indra de Barcelona, donde ayuda a quienes han perdido a un ser querido a transformar su dolor, a renacer a la vida. 

"Mi proyecto perenne es concienciar para que las personas vivan su vida de forma que la muerte no sea su máximo enemigo ni su miedo mayor".