× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Cridar els fills, és bo? Quan hem de reconèixer els nostres errors com a pares? Quines paraules no hem de dir mai i quines hem de repetir? De quina manera podem implicar-nos amb l’escola en l’educació dels fills?

Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa? Quines joguines són recomanables? Com els podem donar exemple com a pares?

Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats.

Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé.

L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri.

Tens a les mans el primer llibre d’una col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència. Tres llibres que ensenyen a educar amb talent, sentit comú i criteri.

 

Autor

Óscar González

Óscar González

Óscar González es profesor de Educación Primaria, escritor, asesor educativo y conferenciante. Es el fundador de la Alianza Educativa, un proyecto que tiene como objetivo mejorar las relaciones entre las familias y la escuela. Colabora como experto en los distintos medios de comunicación. En base a su creencia de que la educación lo es todo, considera de urgente necesidad establecer una alianza entre familia y escuela: la escuela y las familias necesitamos compartir, no competir. Además es director de la Escuela de Padres con talento.