× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Escola de Pares d'Adolescents Óscar González

Ver imagen ampliada (con el zoom)

Escola de Pares d'Adolescents

Educar amb talent

14,96 €

18,67 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Óscar González

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 160

Formato: 13,5 x 21,5

Año de edición: 2016

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Un llibre que ensenya als pares a educar amb talent als seus fills adolescents.

Com hem de comunicar-nos amb un adolescent? Què pensen els nostres fills de nosaltres durant aquesta etapa? Hem de ser pares o intentar ser amics dels nostres fills? En quina mesura hem de confiar i desconfiar d’allò que fan? Quines són les claus de la seva educació? Com adaptem les normes a les noves realitats dels nostres fills? Quins són els riscos d’aquesta edat?

Com hem d’entendre la importància que li donen a la imatge? De quina manera afecten o ajuden les noves tecnologies al seu comportament i educació? Com podem dialogar amb altres pares? I amb els professors? Quin és l’èxit i el fracàs de l’escola del segle XXI? Com els podem ajudar a decidir què volen estudiar en el futur?

Tots els pares volen educar els seus fills de la millor manera possible, però moltes vegades es troben realment aclaparats i desorientats. Afronten la seva tasca educativa carregats de pors, dubtes i inseguretats, i constantment es qüestionen si ho estan fent bé.

L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-los a educar bé, amb sentit comú i criteri.

El llibre mostra de quina forma hem de valorar i tenir en compte els fills perquè aconsegueixin confiança i seguretat en si mateixos i aconsegueixin una autoestima sana i sòlida.

Els pares aprendran a guiar-los i orientar-los de la manera correcta, a educar les seves emocions, a establir normes i límits de forma adequada i a resoldre amb èxit els problemes que aniran sortint en cadascuna de les etapes educatives.

AUTOR

Óscar González

Óscar González

Óscar González es profesor de Educación Primaria, escritor, asesor educativo y conferenciante. Es el fundador de la Alianza Educativa, un proyecto que tiene como objetivo mejorar las relaciones entre las familias y la escuela. Colabora como experto en los distintos medios de comunicación. En base a su creencia de que la educación lo es todo, considera de urgente necesidad establecer una alianza entre familia y escuela: la escuela y las familias necesitamos compartir, no competir. Además es director de la Escuela de Padres con talento.