× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Empreses Que Menteixen. Oriol Amat

Empreses Que Menteixen

Com maquillen els comptes i com prevenir-ho i detectar-ho a temps

19,95 €

24,16 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Oriol Amat

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 320

Formato: 15,3 x 23

Año de edición: 2017

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Per prendre decisions de tipus financer, com pot ser la compra d’accions, la sol·licitud d’un préstec o l’avaluació d’una inversió, és imprescindible tenir tota la informació financera de les empreses. També hi ha moltes decisions en matèria de màrqueting electrònic, recursos humans, tecnologia o qualsevol altra dimensió de l’empresa en les quals el coneixement de la situació financera és decisiu.

Per això és bàsic que els comptes siguin fiables, ja que, si no, es poden prendre decisions errònies per no avaluar correctament la situació en què es troba la companyia. Tanmateix, sovint es produeixen problemes de fiabilitat comptable.

El maquillatge comptable, per tant, és una maniobra que preocupa, per això augmenta l’interès per detectar enganys abans que sigui massa tard.

Empreses que menteixen descriu i analitza la naturalesa dels maquillatges comptables i les seves motivacions. Així mateix, proposa diverses tècniques per detectar aquestes pràctiques i, al final del llibre, l’autor proposa un conjunt de mesures que ajuden a reduir els maquillatges comptables.

AUTOR

Oriol Amat

Oriol Amat

Oriol Amat es catedrático de economia financiera y contabilidad de la Universidad Pompeu Fabra. Es economista y vicepresidente de ACCID. Ha sido profesor visitante de universidades y escuelas de negocios europeas, americanas y asiáticas. Es miembro del consejo de administración de varias empresas. Ha escrito diversos libros de contabilidad y finanzas que han sido traducidos a varios idiomas.