× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Els Set Poders (en Catalán)

Els Set Poders (en Catalán)

Un viatge a la terra del destí

10,25 €

11,82 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Álex Rovira Celma

Editor: Entramat

Libro

Págs: 176

Formato: 13,5x21,30

Año de edición: 2009

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

FA MOLT, MOLT DE TEMPS...o "Hi havia una vegada"...Aquestes paraules, murmurades per una veu familiar o llegides a la pàgina d’un llibre, tenen la força de suggerir en la nostra ment una qualitat màgica de la infància: la capacitat d’accedir sense transició ni prejudicis a móns nous encara per descobrir i a coneixements i experiències insospitats.

Els Set Poders és com el conte infantil que et trasllada al món màgic en el que les paraules amistat, valor, promesa, fidelitat, heroisme i altruisme encara tenen sentit. En el que les gestes encara són gestes i els viatges serveixen, a més, per a conèixer a aquest altre tipus que sempre viatja amb tu: tu mateix. És la història d’un jove cavaller que no està segur de merèixer el favor del rei i que decideix partir a la Terra del Destí i fer front als desafiaments que allà li esperen per a demostrar-se a sí mateix que és capaç de canviar la seva realitat amb la força de la serva actitud.

AUTOR

Álex Rovira Celma

Álex Rovira Celma

Álex Rovira Celma es licenciado en Ciencias Económicas y MBA por Esade. Además de su tarea académica en diferentes instituciones de prestigio, es consultor y cuenta entre sus clientes a las más relevantes compañías multinacionales y ONGs de Europa, Asia y Estados Unidos.