× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
Els secrets d'un part feliç

Els secrets d'un part feliç

Descobreix i tria la millor manera d'ajudar

17,10 € 18,00 €

20,13 $ 21,18 $

Disponibilidad:

Autor: Marta Espar

Editor: Pagès Editors

Libro

Págs: 272

Formato: 15x24

Año de edición: 2010

Descuento

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

"Ja fa més de dues dècades que la OMS va definir el part normal en dones de baix risc com “un esdeveniment fisiològic en el qual només s’ha d’intervenir quan hi ha complicacions”. Més del 80% de les dones espanyoles compleixen aquests requisits, però la taxa de cesàries, parts instrumentats i episiotomies no ha parat de créixer en els darrers anys. Es pot parir d’una altra manera? Les dones volen rebre una assistència respectuosa amb els tempos del seu treball de part i amb la seva capacitat de decidir a partir de la informació que li subministri el professional que l’assisteix, i sempre d’acord amb l’última evidència científica. A Anglaterra i Finlandia, ja fa anys que s’aplica aquest model de part anomenat “fisiològic” o “normal”. No és una “moda”. És més segur." Marta Espar

AUTOR

Marta Espar

Marta Espar Figueras (Barcelona, 1969) és periodista freelance, col•laboradora del Suplement de Salud del diari El País i directora de vídeos del portal XploreHealth. Va ser corresponsal del diari Avui, Televisió Espanyola (TVE) i la televisió alemanya a Berlín. Llicenciada en Psicologia Clínica per la UB, ha estat reportera al Diari de Barcelona digital, i subdirectora del programa Einstein a la platja de Barcelona Televisió (btv). Parla alemany, anglès, francès e italià.