× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
El principi del cercle (Versión en catalán)

El principi del cercle (Versión en catalán)

Descobreix el valuós poder que tots tenim a les nostres mans

13,78 € 14,50 €

16,32 $ 17,17 $

Disponibilidad:

Gastos de envío gratuitos para España Península

Autor: Michi Kobayashi

Editor: Comanegra editorial

Libro

Págs: 98

Formato: 13x18

Año de edición: 2012

Descuento

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Aparentment tot va força bé a casa de l’Hikaru, com ens semblaria a la majoria de les nostres llars. Però quan el seu professor truqui als pares, aquests descobriran que el noi en realitat està distant i baixant el seu rendiment, i que l’únic que l’interessa és connectar‐se a internet. Tothom s’adonarà aleshores de la seva responsabilitat vers la situació. La situació a casa, però, no començarà a millorar fins que l’Hikaru conegui la senyora Akiyama, una dona misteriosa que li ensenyarà la importància del contacte i d’una bona comunicació amb la gent que s’estima. Una història emotiva plena de tendresa que ens descobreix com aprofitar el contacte i la comunicació per avançar en el camí cap a la felicitat en el dia a dia.

AUTOR

Michi Kobayashi

A diferència de molts autors, Michi Kobayashi no neix un dia concret d'un any determinat, sinó que ho fa amb el temps i l'experiència. Actualment és, entre moltes altres coses, psicoterapeuta, coach, naturòpata, metge, psicòleg, enginyer i periodista. La comunió de tots aquests camps de formació l'han portat a debutar amb el llibre El principi del cercle. Com resultaria pràcticament impossible que una sola persona reunís tots aquests coneixements, sota el pseudònim de Michi Kobayashi es troba el grup de pofessionals format per Elena Martínez, Luis Carbajal, Lourdes Mateu, Jordi Perales i Raúl Yuste.