× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

El Buda Entra en un Bar (versió en català)

El Buda Entra en un Bar (versió en català)

Una guia a la vida per una nova generació

18,00 €

21,18 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Lodro Rinzler

Editor: Kairós Editorial

Libro

Págs: 296

Formato: 13 x 20

Año de edición: 2013

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Aquesta és una presentació intel·ligent, divertida i sensata de l'ensenyança alliberadora del budisme. Una guia que convida a reflexionar sobre nosaltres mateixos sense prendre's el camí espiritual com una llosa ni posant el budisme en un altar. L'autor no pretén que el lector comenci un dràstic camí de transformació personal, trobi la il.luminació o canvïi radicalment d'estil de vida, sinó simplement que visqui amb una mica més de compassió, de manera més assossegada i gaudeixi més. El llibre explora les Quatre Dignitats de Shambhala i les Tres lanes o vehicles del budisme tibetà tradicional, i aporta pràctiques, consells i ensenyaments senzills que ajudaran el lector a sincronitzar-se amb la pròpia brúixola moral personal.

AUTOR

Lodro Rinzler

Lodro Rinzler

Lodro Rinzler es practicante de meditación y profesor en el linaje budista de Shambhala. A lo largo de la última década ha dirigido numerosos talleres en centros de meditación y universidades de Estados Unidos. Su columna, What Would Sid Do?, aparece regularmente en el Huffington Post y en el Interdependence Project. Escribe desde su apartamento en la ciudad de Nueva York.