× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Hi ha cap régal mïllor que un conte per acompanyar les nenes a conèïxer-se i a estïmar-se?

«El trésor de Lilith és una eina preciosa gràcies a la qual des de ben petites les nenes poden estimar-se, valorar-se, cuidar-se i respectar el seu cos. Els transmet una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, i les ajuda a potenciar la seva autoestima». Maria Rosa Casanovas — Terapeuta, formadora i coordinadora del Programa Alegra (Formado d’Educadors en Autoestima i Desenvolupament Emocional per a nens i adolescents)

«Amb aquest conte, els adults aprendrem a transformar el llenguatge comú en llenguatge metafôric. Aixô ens ajudarà a fer arribar aqüestes imatges amb més sentit i profunditat al cor de les nenes, les quals crearan un sentiment de respecte i autoestima cap a elles mateixes». Vicens Olivé Pibernat — Soci fundador de l’Institut Gestalt de Barcelona, Gestalt & PNL-Coach.

Aquest llibre inclou una guia didáctica amb reflexions i recursos sobre l’acompanyament i l’educació de la sexualitat de les nenes, elaborada per la psicologa Anna Salvia Ribera, especialista en salut sexual.

Comprados juntos habitualmente...

El Tresor de Lilith (en Catalán) + No Vull Tenir el Cabell Arrissat!

25,65 € en lugar de 27,00 €

Ahorro de 1,35 €

  Compra inmediata