× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

El Tresor de Lilith Carla Trepat Casanovas

Ver imagen ampliada (con el zoom)

El Tresor de Lilith (en Catalán)

Un conte sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual

15,00 €

18,46 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Carla Trepat Casanovas

Editor: Carla Trepat Casanovas

Libro

Formato: 25,5x21,5

Año de edición: 2012

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Hi ha cap régal mïllor que un conte per acompanyar les nenes a conèïxer-se i a estïmar-se?

«El trésor de Lilith és una eina preciosa gràcies a la qual des de ben petites les nenes poden estimar-se, valorar-se, cuidar-se i respectar el seu cos. Els transmet una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, i les ajuda a potenciar la seva autoestima». Maria Rosa Casanovas — Terapeuta, formadora i coordinadora del Programa Alegra (Formado d’Educadors en Autoestima i Desenvolupament Emocional per a nens i adolescents)

«Amb aquest conte, els adults aprendrem a transformar el llenguatge comú en llenguatge metafôric. Aixô ens ajudarà a fer arribar aqüestes imatges amb més sentit i profunditat al cor de les nenes, les quals crearan un sentiment de respecte i autoestima cap a elles mateixes». Vicens Olivé Pibernat — Soci fundador de l’Institut Gestalt de Barcelona, Gestalt & PNL-Coach.

Aquest llibre inclou una guia didáctica amb reflexions i recursos sobre l’acompanyament i l’educació de la sexualitat de les nenes, elaborada per la psicologa Anna Salvia Ribera, especialista en salut sexual.