× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

El Secret per a Joves - Paul Harrington

El Secret Per a Joves (en Català)

18,00 €

21,18 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Paul Harrington

Editor: Entramat

Libro

Págs: 181

Formato: 13.5x18.5

Año de edición: 2011

Català

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Vols saber un secret?

Aquest gran Secret, cobejat, ocultat, robat i objecte de xantatge, el van compartir els antics –faraons, emperadors, filòsofs i reis– i més tard el van descobrir científics, inventors i industrials. Ara el coneix la reialesa dels nostres dies: estrelles del cinema, cantants pop, escriptors famosos i ídols esportius.

Aquest és El Secret que ha recorregut el món i ha canviat el rostre de la humanitat. El Secret que et desperta els somnis i t’ajuda a fer-los realitat. El Secret per viure la mar de bé i ser fort. El Secret sobre el medi ambient, les relacions i la teva vida com a jove del segle XXI. Aquest és El Secret per a TU!

I què pot fer per tu?

Doncs mira: si mai has tingut un somni, una ambició secreta, un desig o un propòsit apassionat, però no tenies la més petita idea de com acomplir-lo, El Secret per a joves és per a tu. El Secret ja ha ensenyat a milions de persones d’arreu del món a canviar les seves vides i fer realitat els seus somnis. I tu també ho pots fer.

El Secret et dóna el poder per ser, tenir o fer allò que vulguis: riquesa, èxit, unes relacions genials, millor salut i autoestima… qualsevol cosa que el teu cor desitgi. Tot és completament assolible.

I l’únic que et cal és descobrir aquest Secret.

AUTOR

Paul Harrington

Paul Harrington, productor del film documental El Secreto, aprendió directamente los principios del libro de la mano de Rhonda Byrne, su autora. No obstante, su fuente de inspiración para adaptar este conocimiento para el público juvenil fue su hija adolescente. El sueño de Paul es que los jóvenes sean conscientes del poder que tienen sobre su destino, que puedan enfrentarse al mundo con seguridad y ayudarlos a alcanzar todos sus sueños.