× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Vols saber un secret?

Aquest gran Secret, cobejat, ocultat, robat i objecte de xantatge, el van compartir els antics –faraons, emperadors, filòsofs i reis– i més tard el van descobrir científics, inventors i industrials. Ara el coneix la reialesa dels nostres dies: estrelles del cinema, cantants pop, escriptors famosos i ídols esportius.

Aquest és El Secret que ha recorregut el món i ha canviat el rostre de la humanitat. El Secret que et desperta els somnis i t’ajuda a fer-los realitat. El Secret per viure la mar de bé i ser fort. El Secret sobre el medi ambient, les relacions i la teva vida com a jove del segle XXI. Aquest és El Secret per a TU!

I què pot fer per tu?

Doncs mira: si mai has tingut un somni, una ambició secreta, un desig o un propòsit apassionat, però no tenies la més petita idea de com acomplir-lo, El Secret per a joves és per a tu. El Secret ja ha ensenyat a milions de persones d’arreu del món a canviar les seves vides i fer realitat els seus somnis. I tu també ho pots fer.

El Secret et dóna el poder per ser, tenir o fer allò que vulguis: riquesa, èxit, unes relacions genials, millor salut i autoestima… qualsevol cosa que el teu cor desitgi. Tot és completament assolible.

I l’únic que et cal és descobrir aquest Secret.