× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Al llarg dels segles, s’han trobat fragments d’un Gran Secret a les tradicions orals, a la literatura, a les religions i a les filosofies. Per primer cop, totes les peces del Secret es reuneixen en una revelació increïble que transformarà la vida de tots aquells que l’experimentin.

En aquest llibre, aprendràs a utilitzar El Secret en tots els aspectes de la vida: diners, salut, relacions, felicitat, i en totes les interaccions que tinguis amb el món. Començaràs a entendre el poder ocult per explotar que hi ha al teu interior, i aquesta revelació inundarà d’alegria tots els aspectes de la teva vida. El Secret conté la saviesa dels mestres actuals, homes i dones que se n’han servit per assolir la salut, la riquesa i la felicitat. En aplicar el coneixement d’El Secret, difonen relats encisadors que parlen de la victòria sobre la malaltia, l’adquisició d’immenses fortunes, la superació d’obstacles aclaparadors i la consecució d’allò que a molts els semblaria impossible.

Comprados juntos habitualmente...

The Secret (en Catalán) + El Poder (en Català)

41,80 € en lugar de 44,00 €

Ahorro de 2,20 €

  Compra inmediata

El Secret (Català) + Com el Secret Em Va Canviar la Vida (Català)

41,80 € en lugar de 44,00 €

Ahorro de 2,20 €

  Compra inmediata

La Màgia (Català) + El Secret (Català)

34,20 € en lugar de 36,00 €

Ahorro de 1,80 €

  Compra inmediata