× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Comprados juntos habitualmente...

El Placebo Ets Tú (en Català) + Deixa de Ser tu (en Català)

con ENVIO GRATIS a España Península

22,75 € en lugar de 23,95 €

Ahorro de 1,20 €

  Compra inmediata

Descripción

La ment té unes capacitats astoradores. No només és capaç de transformar l’experiència, sinó també d’influir en la matèria: prenent control del pensament i les emocions, podem reprogramar les nostres cèl·lules; posseïm la maquinària biològica i neurològica necessària per a fer-ho.

Aquesta és la premissa del nou llibre de Joe Dispenza, el científic que va saltar a la fama amb l’impactant documental I tu què saps?

Un placebo és una substància sense cap poder farmacològic que, tot i això, provoca un efecte positiu en el pacient.

Què passaria, pregunta Joe Dispenza, si les persones creguessin en elles mateixes en comptes de confiar en quelcom extern?

Recolzant-se en els últims descobriments científics, Dispenza ens ofereix una gran infinitat d’exemples de les possibilitats de la ment per a provocar canvis.

I el que és encara més interessant: ens ensenya a utilitzar l’anomenada “ciència de la transformació” per a exercir la nostra capacitat innata de creació al nostre cos… i a la nostra vida.

“El placebo ets tu és un autèntic manual d’instruccions per a provocar miracles al teu cos, a la teva salut i la teva vida”.

Christiane Northrup

Autor

Joe Dispenza

Joe Dispenza

Joe Dispenza es médico quiropráctico, escritor y conferenciante. Estudió Bioquímica en la Universidad de Rutgers (EEUU) y ha dedicado décadas de su vida a estudiar el funcionamiento de la mente humana: cómo trabaja, cómo procesa la información y por qué repite los mismos patrones de conducta durante generaciones; cómo funciona el cerebro, cómo aprende nuevas herramientas, cómo lograr enfocar el pensamiento en mitad del caos y cómo puede alcanzar la salud física y mental. Asimismo, ha escrito numerosos artículos científicos donde explica el papel que juega la mente en la salud física, y ha colaborado en la galardonada película ¡¿Y tú qué sabes?!, en la que realizaba comentarios acerca de la capacidad de las personas para crear su propia realidad.