× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

La clau de la felicitat, de la solució dels conflictes diaris, és disposar d’una bona autoestima. I perquè un nen desenvolupi una autoestima sòlida cal una saludable acció dels pares, del medi familiar i del vincle que els uneix.

Aquesta és la proposta que Dorothy Corkille Briggs va realitzar en aquest clàssic de la pedagogia, que avui en dia continua sent una de les obres de referència en el parenting.

El nen feliç no es limita a l’enumeració de les condicions necessàries per a la felicitat d’un nen, sinó que procura brindar als pares orientacions i indicacions pràctiques i, per mitjà de l’anàlisi dels diferents factors que intervenen en les relacions familiars, suggeriments per a una millor i més valuosa educació en el si de la família.

Aquesta obra ens proporciona valuosos ensenyaments per encaminar les nenes i els nens cap a la salut i la felicitat, i per armar-los psicològicament perquè al llarg de la seva existència desenvolupin el millor de si mateixos i s’hi sentin satisfets amb el que fan.

Índex:

  1. Bases de salut mental
  2. El fenomen dels miralls
  3. El clima de l'amor  
  4. Els sentiments negatius de l'autoestima
  5. El creixement mental i l'autoestima
  6. Sexe i autoestima
  7. Llista d´idees bàsiques