× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

El Futur dels Llibres Electrònics (en Catalán)

El Futur dels Llibres Electrònics (en Catalán)

sobre paper, pantalla, tauleta o lectors de tinta digital

12,00 €

13,41 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Jordi Bigues

Editor: Pol.len Edicions

Libro

Págs: 112

Formato: 15x21

Año de edición: 2011

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

"Les paraules únicament arribaran a ser lliures a través de la lectura. Lóbstacle màxim que s'oposa a l'assoliment d'aquesta llibertat és l'esclavitud voluntària. I aquesta no és més que una forma d'ignorància, com la indiferència, la rutina i l'escepticisme".

Aquestes paraules, escrites per l'anarquista Gabriel Buades l'any 1934 a Inca (Mallorca), a l'escrit Pol.len llibertati, donen sentit a aquest llibre centrat en donar pistes als que se senten lectors de tota la vida, els nous i els vells.

Els canvis tecnològics són tan accelerats que l'orientació d'aqeust llibre pretén fen entendre on somn i cap on anem. I què en podem fer, és clar.

AUTOR

Jordi Bigues

Jordi Bigues

Jordi Bigues (Barcelona, 1954) es periodista, activista y ecologista. Se inició en el movimiento ecológico durante el franquismo con las campañas El Río del Túria es nuestro, lo queremos verde y El Saler pel poble. Participa con Greenpeace y Acció Ecologista Agró. Escribe en el diario ADN.