× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Educar per ser (Versión en Catalán)

Educar per ser (Versión en Catalán)

Vivències d'una escola activa

24,90 €

29,31 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Rebeca Wild

Editor: Herder Editorial

Libro

Págs: 316

Formato: 14x21,5

Año de edición: 2013

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

En aquesta nova edició Rebeca Wild explica com, malgrat molts obstacles, la seva decisió de continuar endavant amb les seves aspiracions li han obert el camp per descobrir noves perspectives de les lleis i regularitats de la vida. Les dades demostren clarament que els resultats de les formes pedagògiques alternatives desenvolupades en el Centre Educatiu Pestalozzi es mantenen anys més tard, durant els estudis superiors i la vida familiar i professional.

Fruit d’un innovador projecte educatiu, viscut en el si de la família i la comunitat, aquesta obra explica als pares i docents com crear un ambient en què el nen romangui ple de curiositat i creixi segur de ell mateix i del seu entorn. L’«escola activa» és una proposta educativa en la qual l’activitat dels adults és tan important com la del nen: els primers aprenen a respectar les estructures mentals i emocionals pròpies de cada un dels estadis del desenvolupament infantil mentre que el segon aprèn a respectar-se a ell mateix i als adults. En lloc d’un pla educatiu fix i obligatori, es valora la cura sistemàtica de processos d’aprenentatge capaços de renovar-se.

AUTOR

Rebeca Wild

Rebeca Wild

Rebeca Wild, nacida en 1939 en Alemania, estudió Filología Germánica, Pedagogía Musical y Pedagogía de Montessori en Múnich, Nueva York y Puerto Rico. Reside desde 1961 en Ecuador, donde en 1977 fundó junto a su marido el Pesta, un novedoso centro para preescolares, escolares y adultos, que entretanto se ha visto ampliado por un tipo particular de economía alternativa.