× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Els nens necessiten saber que la vida és bonica per fer alguna cosa bonica amb la seva vida. Partint d'aquesta convicció, Eva Bach ens convida a revisar les nostres creences i actituds en tant que pares amb l'objectiu d'ajudar a transmetre als nostres fills l'amor a la vida, motiu pel qual haurem de tornar a enamorar-nos de la vida.

Educar, Estimar i Vida son très de les paraules més boniques del mon. Hem d'educar per a la vida, pero sobretot hem d'educar per estimar la vida.

¿Com pot ser que paraules com «vida» i «estimar» no sempre siguin les essencials quan parlem d'educaciô i a vegades ni tan sols se'n faci esment? Els nens i els adolescents necessiten dues coses per tenir ganes de fer alguna cosa bona amb la propia vida: sentirse estimats i sentir que la vida és bonica i val la pena, malgrat tôt.

Necessitem mares, pares i mestres enamorats de la vida, que encenguin l'alegria de ser i de viure en el cor dels fills i dels alumnes.

Educar per estimar la vida i estimar la vida per educar. Aquest és el lema que ens proposa l'autora en aquest text lluminôs, valent i tendre que encomana amor a la vida i alegria d'educar.

Pròleg de Carles Capdevila

Comprados juntos habitualmente...

Educar per Estimar la Vida + Educar en l'Admiració

con ENVÍO GRATIS a España Península

30,40 € en lugar de 32,00 €

Ahorro de 1,60 €

  Compra inmediata