× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Economia de Catalunya Comissió d'Economia Catalana

Economia de Catalunya (en catalán)

Preguntes i respostes sobre l'impacte econòmic de la independència

18,95 €

21,15 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Comissió d'Economia Catalana

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 288

Formato: 16,5x23

Año de edición: 2014

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Respostes a totes les preguntes relacionades amb el futur de l’economia de Catalunya en el cas d’un estat propi.

Aquest llibre té l'objectiu de donar resposta a les preguntes que ens fem sobre la viabilitat i les implicacions econòmiques de la independència de Catalunya: Quins són els dèficits econòmics principals de la relació actual Catalunya-Espanya? Què pensen els economistes sobre l'escenari politicoeconòmic preferit per a Catalunya? La Catalunya Estat estarà dins de la Unió Europea?

La Catalunya Estat estarà dins de l'euro? La Catalunya Estat tindrà un sistema financer viable? Quin serà l'impacte en l'ocupació de les estructures d'estat? Com serà la recaptació i la despesa pública? Es podrà mantenir o augmentar el nivell de l'estat del benestar? Com serà l'endeutament i el repartiment d'actius?

Es podran pagar les pensions? Es podrà suportar el boicot comercial? Quin serà l'impacte en el nombre d'empreses i multinacionals? És viable econòmicament la independència?

El llibre aporta la visió d’economistes de reconegut prestigi a nivell nacional.

Es tracta d'una iniciativa de la Comissió d'Economia Catalana del Col•legi d'Economistes de Catalunya. El llibre es coordinat per Oriol Amat i Modest Guinjoan.