× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

«La meditació és el procés d’entendre’s a un mateix. L’autoconeixement porta saviesa. I quan la ment comença a entendre el procés d’ella mateixa, es torna assossegada, completament tranquil·la, sense cap sentit de moviment o d’exigència. Aleshores, potser, allò que no és mesurable es fa present». Krishnamurti

Els ensenyaments que aquest llibre desvetlla se centren en la necessitat de dur a terme un canvi radical en relació amb les nostres ments. Com molt bé ens explica, «per entendre l’immesurable, cosa que vol dir penetrar en un món completament diferent, cal que entenguem el món en què vivim, aquest món que hem creat i del qual formem part: el món de l’ambició, la cobdícia, l’enveja, l’odi, la separació, la por i el desig. Això vol dir que ens hem de conèixer a nosaltres mateixos i entendre tant l’inconscient com el conscient. No és una tasca difícil si hi fixem la ment».