× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Deixa´m Plorar Anji Carmelo

Deixa´m Plorar

12,50 €

15,30 $

Disponibilidad:

Autor: Anji Carmelo

Editor: Tarannà Edicions

Libro

Págs: 114

Año de edición: 2016

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Deixa´m plorar  és un suport davant la pèrdua, un resguard a les turmentes que ens assolen quan un ésser estimat sen va deixant-nos sols.

Pot ser la nostra companyia durant el període de dol, i ens explica d'una forma clara i senzilla, què és i què ens passa. Ens és d'ajut per comprendrens i entendre el procés tan personal pel qual passem tots els qui ens hem d'enfrontar amb aquesta situació.

És un consol per als qui ens quedem ja que obre les portes a la comprensió del dolor i el sofriment. També és una ajuda per als qui compartim la vida amb persones que estan plorant una pèrdua, perquè permet arribar a la comprensió del seu dol, per ajudar-los i donar suport en els moments difícils.

A través d'aquest llibre us adonareu que el període de dol és necessari i natural.

AUTOR

Anji Carmelo

Anji Carmelo

Anji Carmelo es doctora en Metafísica y Coordinadora del grupo de duelo Espai Indra de Barcelona, donde ayuda a quienes han perdido a un ser querido a transformar su dolor, a renacer a la vida. 

"Mi proyecto perenne es concienciar para que las personas vivan su vida de forma que la muerte no sea su máximo enemigo ni su miedo mayor".