× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada.

El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d’una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los.

Sovint relacionem l’alimentació equilibrada amb seguir unes pautes dietètiques estrictes, eliminar certs aliments o controlar minuciosament les quantitats que ingerim, quan en realitat hi ha mètodes que ens faciliten aquesta tasca.

Seguir una alimentació equilibrada, variada i saludable ens ajuda a mantenir un estat de salut òptim i representa una estratègia imprescindible per a la prevenció de malalties.

Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!