× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

L’objectiu del llibre és acompanyar, més a nivell pràctic que teòric, a la persona que sent que, en un o diversos aspectes de la seva vida, a través d’aprendre a utilitzar la ment de forma positiva prova la manera de posar solució a situacions que es viuen amb angoixa, accelerar successos, desembussar realitats llargament estancades o aclarir interiorment... En definitiva, en opinió de l’autora s’ha de creure que, com a mínim, si practiques el pensament positiu tot anirà, més tard o més d’hora, millor.

Autor

Clara Romaní

Clara Romaní

Clara Romaní i Cornet, Barcelona, 8 d’agost de 1978. Educadora social (2003) i antropòloga (2009), ha treballat com a educadora en centres d'acollida d’infants i serveis per a persones amb discapacitat psíquica, així com de monitora i coordinadora de colònies i centres socials. L’interessen temes d’espiritualitat, creixement personal o tècniques orientals com el Ioga, Tai-Xi, etc. Aquest és el seu segon llibre d’aquesta mateixa temàtica.