× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Què passa amb l'acceleració del món d'avui?

Quin rumb porten els esdeveniments?

Què farem enfront dels canvis de valors, significats i comportaments?

Com assumirem les transformacions econòmiques i tecnològiques?

Signifiquen alguna cosa les aspiracions de les societats i els individus en la mecànica dels esdeveniments actuals?

A la vista d'aquestes i altres preguntes que, avui més que mai, ens fem tots, l'estudi i anàlisi que realitza l'autor ens porta a comprendre i trobar respostes. Enfront de la  crisi social i personal, Silo ens proposa un altre tipus de relació entre les persones, posa l'accent en la intencionalitat humana, “saber si es vol viure i en quines condicions fer-ho”, proposa la democràcia real i l'Humanisme Universalista. Reconsidera la relació entre capital i treball, el rol de les forces armades en les societats d'avui, els drets humans, els processos revolucionaris i la no violència activa, entre molts altres temes de la major actualitat. El lector té a les seves mans un llibre que el sorprendrà, tant per la seva senzillesa com per la seva profunditat.  L'autor dóna un missatge optimista alhora que aporta les complexes claus històriques que ens han portat fins al moment actual.

El llibre conté un DVD amb la conferència que l'autor va donar a Santiago de Xile (maig-94) sobre l'obra i la conferència a la X Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau a Berlín (nov-09) amb el títol "El significat de la Pau i la No Violència en el moment actual. La Marxa Mundial".