× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Avançant Oriol Amat y Pilar Lloret

Avançant (en catalán)

Claus per sobreviure i créixer

16,85 €

18,97 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Oriol Amat, Pilar Lloret

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 208

Formato: 15,3x23

Año de edición: 2014

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Llibre d'empresa que comparteix les estratègies i les tàctiques que expliquen l'èxit de les empreses que aconsegueixen generar més riquesa.

No és fàcil crear una empresa, i menys encara aconseguir que sobrevisqui i creixi a mesura que passen els anys. Per avançar, les empreses han d’anar prenent decisions que els permetin trobar i ampliar el seu lloc al mercat. Aquestes decisions son com una partida d’escacs en la que el moviment estratègic de cada una de les peces, així com la jugada del contrincant et pot portar a guanyar o a perdre; o el seu equivalent dins el món de l’empresa, mantenir-se a dins del mercat i obtenir beneficis; o desaparèixer.

L’objectiu principal d’aquest llibre és exposar factors clau que afavoreixen a que l’èxit es mantingui al llarg dels anys. Exposa bones pràctiques en relació a l’equip humà de l’empresa, disseny i millora del model de negoci. Mostra les principals causes de fracàs empresarial.

S'inclouen casos pràctics d'empreses de diferents sectors en la major part dels temes tractats per tal de poder visualitzar millor les propostes de millora que es realitzen.

AUTORES

Oriol Amat

Oriol Amat

Oriol Amat es catedrático de economia financiera y contabilidad de la Universidad Pompeu Fabra. Es economista y vicepresidente de ACCID. Ha sido profesor visitante de universidades y escuelas de negocios europeas, americanas y asiáticas. Es miembro del consejo de administración de varias empresas. Ha escrito diversos libros de contabilidad y finanzas que han sido traducidos a varios idiomas.

Pilar Lloret

Pilar Lloret es economista, especializada en análisis de empresas y de riesgos. Es profesora de diversas escuelas de negocios.