× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

-5%
Aprendre a viure amb nens (Versión en Catalán)

Aprendre a viure amb nens (Versión en Catalán)

18,81 € 19,80 €

22,30 $ 23,48 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Rebeca Wild

Editor: Herder Editorial

Libro

Págs: 240

Formato: 14,1x21,6

Año de edición: 2014

Descuento

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Añadir al carrito

Libro disponible también en versión eBook Versión digital

La versión digital está inmediatamente lista para la descarga y puedes leerla en diferentes dispositivos: PC, Mac Os, Linux, iPhone, iPad, Android, HTC, Blackberry, eReaders. El dispositivo de lectura Kindle no es compatible.

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre és una invitació a ocupar aquest espai revisant les nostres pràctiques i actituts, tot descobrint que nens i adults poden créixer junts. Rebeca Wild ens mostra, a través de la seva experiència com a pedagoga, principis educatius i humans que són fonamentals per als nostres temps.

Cada vegada són més els individus i els grups que s’aventuren a construir noves relacions humanes no caracteritzades per estructures de domini, i nous entorns més propicis per dur a la pràctica aquest ideal. Quan es pren aquest camí i canvia la perspectiva dels adults, sorgeixen una infinitat de preguntes relatives a l’educació dels nens. Ens fixem amb prou atenció en com són aquests en realitat o preferim modelar-los segons els nostres ideals, necessitats i frustracions. Entre aspirar a resoldre tots els problemes del nen o renunciar a oferir-li referents i pautes, hi ha el territori on esdevenen els autèntics processos de desenvolupament.

AUTOR

Rebeca Wild

Rebeca Wild

Rebeca Wild, nacida en 1939 en Alemania, estudió Filología Germánica, Pedagogía Musical y Pedagogía de Montessori en Múnich, Nueva York y Puerto Rico. Reside desde 1961 en Ecuador, donde en 1977 fundó junto a su marido el Pesta, un novedoso centro para preescolares, escolares y adultos, que entretanto se ha visto ampliado por un tipo particular de economía alternativa.