× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Anàlisi de Balanços - Oriol Amat

Anàlisi de Balanços

Claus per a la elaboració d’una anàlisi dels comptes anuals

15,00 €

16,76 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Oriol Amat

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 160

Formato: 16,5 x 23

Año de edición: 2009

en catalán

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre exposa els conceptes precisos per poder analitzar els comptes anuals d’una empresa i així poder formular recomanacions que contribueixin a millorar la situació actual i les perspectives de futur.

A través de l’anàlisi de les comptes anuals d’una empresa s’aconsegueix una visió clara de la seva situació patrimonial, financera i econòmica.

Podem diagnosticar les seves fortaleses i debilitats en aspectes econòmics i financers com: endeutament i capitalització, solvència a curt termini, fons de maniobra, gestió de terminis de cobrament i pagament, gestió dels actius, capacitat de generar beneficis fluxes de caixa, EBITDA…), creació de valor i rendibilitat i autofinançament.

Casos pràctics resolts basats en empreses reals. Escrit en un llenguatge molt planer i de forma molt propera i entenedora per al lector. Obra accessible tant per a professionals de la comptabilitat i de la direcció d’empreses com per a estudiants de les carreres d’empresarials o d’administració i direcció d’empreses.

AUTOR

Oriol Amat

Oriol Amat

Oriol Amat es catedrático de economia financiera y contabilidad de la Universidad Pompeu Fabra. Es economista y vicepresidente de ACCID. Ha sido profesor visitante de universidades y escuelas de negocios europeas, americanas y asiáticas. Es miembro del consejo de administración de varias empresas. Ha escrito diversos libros de contabilidad y finanzas que han sido traducidos a varios idiomas.