× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Abecedari per a Innovadors (versión en Catalán) Josep María Ferrer Arpí

Abecedari per a Innovadors (versión en Catalán)

12,00 €

13,97 $

Disponibilidad:

Autor: Josep María Ferrer Arpí

Editor: Profit Editorial

Libro

Págs: 168

Formato: 13,5x21,5

Año de edición: 2012

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Descobreix totes les capacitats que ha de tenir qualsevol innovador.

Aquest llibre està escrit per a tots aquells que volen descobrir les seves capacitats d’innovació, als que estimen l’estat mental de la joventut independentment de l’edat que tinguin, als que creuen que al seu davant tenen tota la vida per fer que les coses canviïn. Per fer que les coses del seu entorn, de la seva feina o de la seva societat, siguin d’una altra manera i millor. Per als que ho creuen i ho fan.

El món avança gràcies als innovadors, als que plantegen creativament la seva vida amb gran dosi del sentit de l’aventura, del gust pel risc i del plaer per l’experimentació . Sense pors. Perquè per innovar, en tots els àmbits, cal una mirada valenta a l’interior i a l’entorn de cadascú, prendre decisions i actuar. Mirar enrere, veure el present i imaginar el futur, i així descobrir camins amagats. Tot plegat, fascinant!

Aquest és un llibre petit amb grans consells pels que s’aventuren en les sendes de l’emprenedoria. Obra d’especial interès per a tots aquells que desitgin ser innovadors.

Enfocament pràctic de la formació. Llenguatge clar i senzill.