× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

11 Raonaments per Despertar i Alliberar-se

11 Raonaments per Despertar i Alliberar-se

12,50 €

15,32 $

Disponibilidad: inmediata

Autor: Carles Gallego Arjona

Editor: Indigo Ediciones

Libro

Págs: 155

Formato: 15x21,5

Año de edición: 2009

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

En el món d'avui dia, on vivim la màxima expressió de la foscor i de la llum, tenim la necessitat de sanar-nos, d'equilibrar-nos i de trobar respostes a allò que no entenem. 11 raonaments per despertar i alliberar-se és un llibre orientat a aconseguir el que diu el mateix títol. Els 11 raonaments donen eines per sanar-se físicament i mentalment, per connectar-se de nou amb l'essència i el poder personal, i també, amb la consciència Universal.

Els 11 raonaments parlen de: creences i patrons de conducta; la veu que ens guia; bones i males decisions i el seu grau de conseqüència; les religions com a arma opressora, distorsionadora i embrutadora; influència personal en el nostre entorn, i viceversa; concepte del bé i del mal; el sistema tal com és i ha estat; el perquè i el com de les profecies; les energies i els altres mons i dimensions; el com i el perquè teràpies naturals i creixement personal; els projectes personals i la humilitat.

Els conceptes s'expliquen amb un llenguatge simple, carregat d'informació, però alhora de lectura àgil. L'essència del text és subtil i alhora contundent, i a estones divertit. A més, té quelcom màgic que et transforma durant la seva lectura. Es el moment de la revolució de la llum i la consciència. Uniu-vos al canvi!

AUTOR

Carles Gallego Arjona

Carles Gallego Arjona

Carles Gallego (Vic, 1979) és un enginyer tècnic mecànic i també terapeuta intuïtiu que, durant els últims vuit anys, ha buscat i experimentat el perquè, el com i el quan de les coses, tan internes com externes a un mateix, vivint un viatge de creixement, de descoberta, de neteja i de connexió amb un mateix i amb l'Univers. A més l'autor, té una pàgina web la qual és un com un segon llibre obert que barreja espiritualitat amb periodisme independent i valent. www.despertar-social.com